Anuncios

Efavirenz: Unha visión xeral de Sustiva, Stocrin!

Estás en Inicio => cambios da saúde => Efavirenz: Unha visión xeral de Sustiva, Stocrin!
cambios da saúde
Efavirenz, amplamente utilizado no tratamento da infección polo VIH
Efavizrenz é unha droga que eu mesmo non podía tomar, unha decisión de My Sigrid, quen sabe ben as miñas ideas suicidas

A pesar do tratamento moi bo da infección polo VIH, Efavirenz ofrece a vantaxe de formar parte dun tratamento coñecido como tres nun. E non estou falando destes antigos equipos de son:

Trato aquí, bromas separadas do medicamento tamén coñecido como Sustiva ou Stocrin (algúns pronuncia Estocrin) que son os efavizens, dos que, dicindo pouco e sen mendo de esaxeracións, podería direz o seguinte: O ...

... Efavirenz ™ é unha medicación complicada que algúns adoptan como "droga recreativa"

efavirenz-Rash-primary-care-perspective-en VIH-TREATMENT-bloomquist-17-728Efavirenz non é un medicamento novo e, en base a isto, pode parecer inadecuado lanzar un texto sobre o medicamento e, ademais de recibir, ao longo do tempo, unha medicación de substitución, a prescrición errónea deste medicamento. e usaron unha soa tableta, o que me causou varios efectos psicolóxicos / psiquiátricos / cognitivos hai outras persoas colgándome con información sobre o que vin na necesidade de facelo. E, a partir destas acusacións, este é, na miña opinión, unha lagoa imperdonable na conduta do meu sitio web por min mesmo e agora fago isto meaculpa, e mostrarei esta imaxe porque se me levou a preguntarme por que se aproba o mercadotecnia (isto é o que é tamén ...) dun "medicamento" que pode xerar tales danos a unha persoa e que estes danos son inherente á propia enfermidade ... (...) ...

Aviso: Nome de marca: Sustiva ™

Outros nome (s): EFV
Clase de drogas: inhibidores da transcriptasa inversa non análogos de Nucleosídeos
Uso aprobada: tratamento da infección polo VIH

Efavirenz pode provocar lesións graves e con risco de vida efectos secundarios. Estes riscom inclúen manifestacións de episodios psiquiátricos graves e levar a problemas hepáticos.

Póñase en contacto co seu médico inmediatamente se ten calquera dos seguintes síntomas, que poden ser un sinal de problemas psiquiátricos:

  • Depresión grave.
  • Pensamentos suicidas. (Definitivamente non é algo que podo tomar)
  • Pensamentos estraños.

Algunhas persoas tomando efavirenz presentaron graves problemas hepáticos. Isto xeralmente ocorre en persoas con enfermidade hepática crónica (como a hepatite C), pero tamén houbo algúns relatos de persoas sen enfermidade hepática existente. Diga ao seu médico se notar os efectos secundarios mentres está tomando efavirenz.

O uso de Efavirenz ™ é interrompido durante o inicio do embarazo, ten, muller, iso e mente.

As mulleres non deben quedar embarazada mentres están tomando efavirenz e deben esperar por un período de doce semanas despois da suspensión de drogas para comezar a tentar engravidar. Observáronse defectos de nacemento grave en crías de nenos e fillos de nenos tratados con efavirenz durante o embarazo. Non se sabe se o efavirenz causou se efavirenz causou defectos de nacemento (Nota do tradutor: Hai unha observación miña logo adiante, en tempo axeitado).

Mentres está tomando efavirenz, é importante manter os seus compromisos co seu médico.

Que é Efavirenz??

Efavirenz é unha produto medicamentoso aprobado pola Food and Drug Administration (FDA) para o tratamento da infección polo VIH en adultos e en nenos de 3 meses de idade e maiores que pesen polo menos 3,5 quilogramos (7 libras 12 onzas). Efavirenz sempre utilizado en combinación con outros medicamentos antiretrovirais.

É un tipo de efavirenz antirretroviral chamados inhibidores da transcritasa inversa non nucleósidos (NNRTI). Itrnn traballa de xeito vinculante bloqueando a transcriptase inversa do VIH, unha enzima do VIH. Isto evita que o VIH se replique e diminúa a carga viral do VIH no sangue.

Efavirenz non cura a infección por VIH ou a SIDA. Non se sabe se o Efavirenz reduce o risco de transmitir o VIH a outras persoas.
Que debo dicir ao meu prestador de coidados de saúde antes de tomar efavirenz?

Antes de tomar tomando efavirenz dille ao seu médico:

  • Se é alerxias ao efavirenz ou a outros medicamentos.
  • Se ten problemas de fígado ou hepatite.
  • Se algunha vez sufriu algunha enfermidade mental (depresión por exemplo) ou uso de drogas ou alcohol.
  • Se algunha vez sufriu convulsións, ou están en uso medicamentos para control de convulsións.
  • Se está embarazada ou planea quedar embarazada. As mulleres que toman Efavirenz non deben quedar embarazadas e deben esperar polo menos 12 semanas despois da interrupción da droga antes de intentar concibir. Na infancia de animais e mulleres tratadas con efavirenz ocorreron graves defectos de nacemento durante o embarazo. Se o uso de efavirenz causou defectos de nacemento aínda é descoñecido. (Nota do tradutor: tal cinismo me revolta).
  • Non amamantar se está infectado polo VIH ou se está a tomar efavirenz. (???)
  • Se está tomando pílulas anticoncepcionais non tome efavirenz. Efavirenz pode reducir a eficacia da pílula anticonceptiva.
  • Sobre outros medicamentos de prescrición e non prescrición, vitaminas, suplementos nutricionais e produtos a base de plantas que están a ser consumidas ou pretende consumir.
  • Efavirenz pode afectar a forma como outros medicamentos ou produtos funcionan e estes produtos poden afectar a forma como funciona o Efavirenz. Tomar o efavirenz xunto con determinados medicamentos ou produtos pode causar efectos secundarios graves e / ou efectos de ameaza á vida.

Desde Sida Información

Subscríbete ao noso boletín informativo: é mensual, o mellor do mellor






E ti? ¿Que pensas?

Moitas persoas, "entrevistadoras" miran con desdén cara ás persoas con VIH.

Un amigo meu (antigo amigo que tomou unha chave ...) no pasado, consciente da miña condición, referiuse a outra persoa, supostamente infectada polo VIH do seguinte xeito:

- "Este é outro que é bichado".

Ata hoxe, non entendo por que non o puñei ata que lle fixen unha torta de burro, non o sei.

Como a hipótese é seria e as aclaracións encaixan, poño este vídeo:

Durante as décadas foi Taboo! Persoalmente sufriu por iso. E ti, terías unha relación serodivergente

Es un portador do VIH? Se é así, ¿obtivo axuda para a xubilación ou para os enfermos ao envialo ou ten que loitar como un can?







Anuncios

Publicacións relacionadas

Declaracións 29

Gilberto 13 13Ámerica / Sao_Paulo 13America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 04: 16

Ola boa noite

Todo ben, necesito ter algunhas dúbidas, xa sabes.
Teño feito probas anti-Hiv despois do comportamento arriscado que tiña e as probas dan non reactivos.
O contacto foi día 08 de xuño tras iso xa fixen uns 5 exames con 42 días 67 días 85 días 115 días eo último con 156 días despois exposición todos non reactivos.
Ata o cd 3 / cd 4 eo CD 8.
Tamén porque teño un dor de cabeza que non se vai e algo que parece fluír no meu cerebro.
Quere algunha información.

O resultado da proba do linfocito t foi así:

cd3 84.4% - 1.261 / mm3
CD4: 46 .5% 695 / MM3
8 CD: 36 .2% 541 / MM3
Relación de CD4 / CD8 1.28

¿Quere saber se está todo ben?

GRATO

GILBERTO

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 06

Mire Gilberto. Esta é a recorrencia recorrente e a resposta é basicamente o mesmo.
Miña infecto (ver, eu nin mirei para os números do seu exame porque non sei interpreta-los e pido, por favor. Non me envíen resultados de exame porque non os ollos que non teño formación médica e iso sería exercicio ilegal de profesión) Expliquei que o conteo de sangue ea análise da serie de glóbulos brancos non serviron de referencia. Ben, se vc tivese me buscou só co exame (só ...) de corenta e sete días eu pediría a vc que aguentasse ata complear sesenta días e facer outro exame. Pídolle ler este texto que vou ligar aquí: Ventá inmunolóxica, os feitos. Esta ligazón ábrese noutra pestana ea parte técnica da mesma foi escrita por profesionais da Saúde do CRT-A en São Paulo. Este texto aclareulle ben e terá unha boa serie de monxes "da cousa" e se eu escribo todo aquí a publicación perde o seu significado. Tes un día de exame 676 e, amigo meu, que establece a fatuera. E, como di un amigo meu, "a fe na tableta e camiña en Deus". Non fago xuízos, teño a miña propia conciencia e, cada vez que me acordo, vexo, xusto diante de min, un espello e sei como estiven e como contrae o VIH. Pero gocen de que non deu nada e reflicta. Si, puxen alí na banca: "Hai vida co VIH". E realmente hai. Pero é mellor vivir sen el. Intento poñer algo aquí para ti e quen máis lea, pero non sei se funcionará. Bótalle un ollo a ti mesmo e faga un cambio. descarga a miña historia clínica aquí

Claudio Souza do Soropositivo.Org 20 20Ámerica / Sao_Paulo 20America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 13: 34

Non sei se todo está ben porque non son médico e non podo interpretar estas demarcacións en CD4 e outros CD's. O que si sei é que a cronoloxía da fiestra inmunolóxica caducou e os teus exames non deron reas. Ben, o VIH, segundo o que describes, é un resultado definitivo e non reportable para esta exposición que informas.
Insto a non publicar máis resultados de proba e estendín esta solicitude a todos os que me len aquí porque non podo avalialo.
Invítovos a reflexionar sobre o que experimentou en termos de medo e sufrimento para que persoas que viven co VIH e ti e outros que me len aquí en silencio. E, todos vostedes reflexionan sobre dúas cousas que están na parte superior deste sitio:
1ª Hai vida co VIH.
2ª A túa vida vale máis que unha ...

Correr este risco é unha tolemia

Everton 9 09Ámerica / Sao_Paulo 09America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 16: 53

Quere saber máis sobre leoconcelepatia lempi neorotoxosplamose

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 11

Cantos anos ten? Everton. Necesitaría saber para intentar axudar

Everton 9 09Ámerica / Sao_Paulo 09America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 16: 52

Quere saber se unha persoa que foi acometido pola leoconcelepatia lempi neorotoxosplamose con tratamento de rehabilitación pode volta andar de novo

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 12

Non sei. Todo é como Deus quere. Se dixo que si, ningún médico dixo que non.

kumbej 5 05Ámerica / Sao_Paulo 05America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 03: 27

Bos días, eu creo que vivo con VIH ha 90 días, pois hoxe cimpleto 90 días, con 87 días fun a un centro TARV me probar, o resultado foi - así como aoutros días ben antes, eo exame usado é ALERE determine sen eu Non sei como facelo, pero non sei como facelo. Bo traballo.

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 19

Lea este texto sobre fiestra inmunolóxica. Sentímolo pola demora en responder. Non estiven moi ben

Confundido 29 29Ámerica / Sao_Paulo Novembro 29Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 17: 39

Claudio, felicitacións polo sitio e pola túa vida que é inspirador. Nunca me importaba o sexo oral co VIH. Pero despois de todas esas alarmas en internet, volveime neurótico. Estou casada e saín cunha rapaza de programa destes máis cara, eu tiña protexido o sexo, pero uns segundos de orais nela. Sentínme terrible logo, primeiro por mor da culpa (aínda que era algo único na miña vida e que quería probar), entón funme inculcada como me escondería da miña muller, xa que temos sexo sen preservativos. Tomei a gonorrea e non lle daba nada. Algúns amigos e un médico xeral dixeron que non se preocupase, e terminei tendo sexo coa miña esposa o vinte e nove días despois do show. Sentíndose culpable (pq podería facer a proba en 30 días, só 1 día despois), deciden ir á CTA. Recibín unha lagoa ao día seguinte, por sorte (coa neurosis extrema que se eu tivese contaminado, eu aínda podería probar PEP por iso). Daba un reactivo e o conselleiro dixo que, no meu caso, non tería que volver se non quixese. Chamei as axudas ao disco e dixéronme que a xanela 30 é definitiva. De súpeto estrépome por ter algunha enfermidade que dá un falso negativo ou ata dicir á miña muller de inmediato e poder facer outros exames sen agochar dela (porque traballamos xuntos e é difícil estar lonxe dela). Claudio, que vos parece? Teño que esperar para completar os días 60 e tratar de non expoñer a miña muller máis a riscos, debo facer unha proba de cuarta xeración en 45 días (o fai o venres agora), se teño un avance. Ou desencanto? En realidade, nin sequera estou preocupado por min. Se eu tivese un solteiro, estaría tranquilo. Sei que as condicións de transmisión son mínimas, pero o feito de que non teña un 100% de seguridade garantida deixa a xente mal. Para empeorar as cousas, vemos sitios médicos na primeira páxina de Google falando para esperar 90 días (exames de cuarta xeración) ou 180 (terceiro).

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 26

Non hai posibilidade de falso negativo. Este texto que eu vou dar a ligazón tiña a parte técnica escrita por profesionais da saúde do CRT-A Ventá inmunolóxica, os feitos Teño lento responder porque non estiven moi ben. Podes entender aquí e aquí

martin 28 28Ámerica / Sao_Paulo Novembro 28Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 01: 55

¿Hai unha forma de facer unha fiestra inmunolóxica de varios anos? ¿2 ou 3 anos?

Claudio Souza 30 30Ámerica / Sao_Paulo Novembro 30Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 04: 44

Non. Se alguén lle dixo que era unha persoa completamente desinformada, sádica ou mentalmente débil

Claudio Souza 14 14Ámerica / Sao_Paulo 14America de decembro / Sao_Paulo 2017 en 17: 37

Nin sequera no meu peor pesadelo. Cando eu fun diagnosticado o resultado do exame demoraba tres meses para aparecer, pero eu n ~ so me afligi moito porque estvada en coma :-). Lea este por favor

Martins 15 15Ámerica / Sao_Paulo Novembro 15Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 13: 43

A proba rápida de CTA é segura e fiable nunha xanela de 108 días?

Claudio Souza 20 20Ámerica / Sao_Paulo Novembro 20Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 00: 23

Si. Son seguros para a xanela inmunolóxica normal que é 30 días a% 99 de vasos e 60 días a% 1 restante

Mauro 9 09Ámerica / Sao_Paulo Novembro 09Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 08: 11

Teño unha pregunta. Facer uso do PEP, os días da xanela 30, podería ser enmascarado polo uso da medicación? Exemplo, fixen uso do PEP, despois de 30 días de exposición o meu exame dá un falso positivo?

Por que o Ministerio de Sanidade solicita o seguimento de 90 días para os que usan PEP?

Claudio Souza 11 11Ámerica / Sao_Paulo Novembro 11Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 10: 44

Non sei como responder a isto e me gustaría ter a ligazón onde o Ministerio de Sanidade regula esta. O texto Janela Imunológica, os feitos, tiña a parte técnica escrita por profesionais da saúde do CRT-A en Galicia e é o que podo ofrecerlle neste enlace: https://soropositivo.org/2015/08/18/janela-imunol...

Claudio Souza 15 15Ámerica / Sao_Paulo Novembro 15Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 09: 37

Non puiden responder a esta pregunta. Eu non son médico.

Recordei a Cardoso 7 07Ámerica / Sao_Paulo Novembro 07Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 16: 48

Quero saber quen eran os autores desta lei e solicitarlles que procedan do PMMG e do xuíz que negaron o meu mandato.

Recordei a Cardoso 7 07Ámerica / Sao_Paulo Novembro 07Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 16: 45

pode un xuíz dar unha opinión a un concurso de PMMG alegando que o VIH-positivo non pode entrar no PM? se este xulgado sexa arrestado?

Tandrinium 8 08Ámerica / Sao_Paulo Novembro 08Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 07: 02

Ola, bo día! É difícil para min saber responder a túa pregunta, porque comentabas sobre unha visión xeral de Sustiva (Efavirenz, Stocrin). Podería ser amable como para cometer a páxina correcta ou ligala? É literalmente imposible coñecer todo o contido do meu blog en función do que escribiches. Pero unha cousa que podo dicir, ten que pasar o exame médico do PM

Emanuela 18 18Ámerica / Sao_Paulo Outubro 18Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 18: 58

Ola!
Só pasando polo texto explicativo, sacou aos monstros da miña cabeza. Teñen uns días 65 que tiña unha relación desprotexida, fixen uso do PEP e mesmo reproducindo todos os síntomas da fase aguda do VIH. Despois de 60 días fun a un CTA e fixen as probas, que non fixeron ningún reactivo. Pero non quería aceptar o non reactivo porque lin nos outros sitios na conversión 90 e 120 días. Estou moito máis tranquilo e legal.

Tandrinium 19 19Ámerica / Sao_Paulo Outubro 19Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 19: 12

Ola, Emanuela, boa tarde. queda, si, máis tranquilo, pero menos descoidado. Sempre empregue preservativos e quizais iso sexa mellor, e sen falsa modestia, teño un excelente apoio clínico cando se trata de producir información que busca mellorar as condicións de vida dos humanos. Mantiven este sitio durante case 20 anos e estou VIH positivo case 23. Non é tan sinxelo.

Gordo: si, hai ** con VIH. Pero é moito mellor vivir sen el.

Tandrinium 30 30Ámerica / Sao_Paulo Outubro 30Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 20: 11

Ola, Emanuela. Boa noite. Estou feliz de saber que o blog seropositivo.org foi útil para ti e eliminou dúbidas e sufrimentos. Podo estar dispoñible para calquera dúbida.

Claudio Souza 3 03Ámerica / Sao_Paulo Outubro 03Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 15: 46

Liz. Acabo de ver a túa mensaxe. Comprendo a súa situación e quero tentar axudar. O meu zap está ao final de cada texto, pero o pasaré por aquí. +
Estou indo para ir ao supermercado e evitar a visualización do teléfono móbil. Ademais non teño condicións neurológicas de escribir no teclado do teléfono smarth e non sei se sería conveniente para o audio
En calquera caso, se queres, engádeme. Debo estar desocupado entre 90 e 120 minutos
[wpedon id = "134109" align = "center"]

Liz 2 02Ámerica / Sao_Paulo Outubro 02Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 21: 49

Ola boa noite Descubrín recentemente que son un reactivo positivo, non sei o que pasou, empecei o tratamento con dolutrgravir, e é un día fóra do azul, fíxome querer tomar todo o medicamento. Intento un suicidio.
Eu era unha persoa súbila e tranquila, agora estou tendo horribles crises de ansiedade, medo ... tensións cardíacas e sensacións que non podo explicar. Se me podes axudar a entender por que está a suceder, ¡por favor! Teño medo de probar outro suicidio.

Francisco 30 30Ámerica / Sao_Paulo Setembro 30Ámerica / Sao_Paulo 2017 en 10: 37

Ola, por favor, teño unha pregunta. É o seguinte que tiña unha relación desprotexida cunha moza, e tiña febre, malestar, descarga no pene e a miña orina volveuse moi amarela con mal cheiro, tiven dores no xugo articulado da pel. Con tanto medo fixen o exame e o médico dixo que estou con gonorria, despois do tratamento fixen a proba de VIH con 60 días e iso deu negativo. Podes descansar tranquilo con este resultado de hiv ..

Unha visión xeral da proba de Sustiva (Efavirenz, Stocrin) para o VIH. VIH-positiva. Org - Hai vida co VIH !!! | METAMORFASE 19 19America / Sao_Paulo Febreiro 19America / Sao_Paulo 2017 en 07: 25

[...] Fonte: Resumen de Sustiva (Efavirenz, Stocrin) Test para o VIH. HIV-positive. Org - Hai ... [...]

Os comentarios están suspendidos

Este sitio usa cookies e pode rexeitar este uso. Pero pode que saiba o que está a ser rexistrado en consonancia coa nosa política de privacidade

%d bloggers gústalles isto: