Últimos

Unha visión xeral de Sustiva (Efavirenz, Stocrin)

efavirenz-Rash-primary-care-perspective-en VIH-TREATMENT-bloomquist-17-728O Efavirenz non é unha medicación nova e, baseándose niso, pode parecer inadecuado lanzar un texto sobre o medicamento e, con todo, ademais de recibir, tempos atrás, por unha médica substituta, a prescrición equivocada deste medicamento e facer uso dun único comprimido, que me causou diversos efectos de orde psicolóxica / psiquiátrica / cognitiva hai outros pendindo me infomações respecto que me vin na necesidade de facelo. E, Destarte estas alegacións, esta é, a meu ver, unha lagoa imperdonable na conducción de meu sitio por parte de min mesmo e fago agora, estemeaculpa e exibo esta imaxe porque fun levado a me preguntar-me sobre o por que de se aprobar a comercialización (é diso que se trata tamén ...) dun "medicamento" que pode xerar tales danos a unha persoa, sendo que estes danos son inherentes á enfermidade en si ... (...) ...

aviso:Nome de marca:Sustiva

Outro nome (s):EFV
Clase de drogas:inhibidores da transcriptasa inversa non análogos de Nucleosídeos
Uso aprobada:tratamento da infección polo VIH

Efavirenz pode provocar lesións graves e con risco de vida efectos secundarios. Estes riscom inclúen manifestacións de episodios psiquiátricos graves e levar a problemas hepáticos.

Póñase en contacto co seu médico inmediatamente se ten calquera dos seguintes síntomas, que poden ser un sinal de problemas psiquiátricos:

  • Depresión grave.
  • Pensamentos suicidas.
  • Pensamentos estraños.
Algunhas persoas tomando efavirenz presentaron graves problemas hepáticos. Isto xeralmente ocorre en persoas con enfermidade hepática crónica (como a hepatite C), pero tamén houbo algúns relatos de persoas sen enfermidade hepática existente. Diga ao seu médico se notar os efectos secundarios mentres está tomando efavirenz.

As mulleres non deben quedar embarazada mentres están tomando efavirenz e deben esperar por un período de doce semanas despois da suspensión de drogas para comezar a tentar engravidar.Graves defectos de nacemento foron observados en crías de animais e bebés fillos de mulleres tratadas con efavirenz durante o embarazo. Permanece descoñecido se efavirenz causou defectos de nacemento. (Nota do tradutor: Hai unha observación miña logo adiante, en tempo axeitado).

Mentres está tomando efavirenz, é importante manter os seus compromisos co seu médico.

Qué é o Efavirenz?

Efavirenz é unha produto medicamentoso aprobado pola Food and Drug Administration (FDA) para o tratamento da infección polo VIH en adultos e en nenos de 3 meses de idade e maiores que pesen polo menos 3,5 quilogramos (7 libras 12 onzas). Efavirenz sempre utilizado en combinación con outros medicamentos antiretrovirais.

Efavirenz é un tipo de medicamento antirretroviral chamado Inhibidores da transcriptasa inversa non nucleosídeo (ITRNN). Os Itrnn 's traballan de forma vinculante bloqueando a transcriptasa inversa do VIH, unha encima do VIH. Isto impide que o VIH de se replicar e diminúe a carga viral do VIH no sangue.

Efavirenz non cura a infección por VIH ou a SIDA. Non se sabe se o Efavirenz reduce o risco de transmitir o VIH a outras persoas.

Que debo dicir ao meu prestador de coidados de saúde antes de tomar efavirenz?

Antes de tomar efavirenz, diga ao seu prestador de coidados de saúde:

  • Se é alerxias ao efavirenz ou a outros medicamentos.
  • Se ten problemas de fígado ou hepatite.
  • Se algunha vez sufriu algunha enfermidade mental (depresión por exemplo) ou uso de drogas ou alcohol.
  • Se algunha vez sufriu convulsións, ou están en uso medicamentos para control de convulsións.
  • Se está embarazada ou pensa quedar embarazada. Mulleres usando Efavirenz non deben quedar embarazada e hai que agardar polo menos doce semanas despois da descontinuação do uso do medicamento antes de iniciar intentos de quedar embarazada!Graves defectos de nacemento foron observados en bebés de animais e mulleres tratadas con efavirenz durante o embarazo. Se o uso de efavirenz causou os defectos de nacemento aínda é descoñecido.(Nota do tradutor: tal cinismo me revolta).
  • Non amamente se está infectada por VIH ou se está está tomando efavirenz. (???)
  • Se está tomando pílulas anticoncepcionais non tome efavirenz. Efavirenz pode reducir a eficacia da pílula anticonceptiva.
  • Sobre outros medicamentos de prescrición e non prescrición, vitaminas, suplementos nutricionais e produtos a base de plantas que están a ser consumidas ou pretende consumir.
  • Efavirenz pode afectar a forma como outros medicamentos ou produtos funcionan e estes produtos poden afectar a forma como funciona o Efavirenz.Tomar efavirenz xunto a determinados medicamentos ou produtos poden causar graves efectos secundarios e / ou risco de vida.
DesdeSida Información

Imaxes similares

Anuncios
Acerca de Claudio Souza do Soropositivo.Org (508 artigos)
Si, esta é a foto de min! Miña sobriña pediu que puxese esta foto m meu perfil! .... Eu tiña aquí unha descrición de min que, unha persoa clasificou como "irreverente". Esta é realmente unha forma eufemística de clasificar o que estaba aquí. Todo o que sei é que unha "ONG", que ocupa un edificio de 10 pisos estableceu unha colaboración comigo, e eu teño os rexistros do tempo de colaboración, que foi un vampirismo pois, para cada 150 persoas que saian do meu sitio, facendo clic sobre eles, había, de media, un que entrou. CANDO ENTRA E ENTRADA

Comentarios de 28 nunha vista xeral de Sustiva (Efavirenz, Stocrin)

  1. Ola, por favor, teño unha pregunta. É o seguinte que tiña unha relación desprotexida cunha moza, e tiña febre, malestar, descarga no pene e a miña orina volveuse moi amarela con mal cheiro, tiven dores no xugo articulado da pel. Con tanto medo fixen o exame e o médico dixo que estou con gonorria, despois do tratamento fixen a proba de VIH con 60 días e iso deu negativo. Podes descansar tranquilo con este resultado de hiv ..

  2. Ola boa noite Descubrín recentemente que son un reactivo positivo, non sei o que pasou, empecei o tratamento con dolutrgravir, e é un día fóra do azul, fíxome querer tomar todo o medicamento. Intento un suicidio.
    Eu era unha persoa súbila e tranquila, agora estou tendo horribles crises de ansiedade, medo ... tensións cardíacas e sensacións que non podo explicar. Se me podes axudar a entender por que está a suceder, ¡por favor! Teño medo de probar outro suicidio.

  3. Liz. Acabo de ver a túa mensaxe. Comprendo a súa situación e quero tentar axudar. O meu zap está ao final de cada texto, pero o pasaré por aquí. +
    Estou indo para ir ao supermercado e evitar a visualización do teléfono móbil. Ademais non teño condicións neurológicas de escribir no teclado do teléfono smarth e non sei se sería conveniente para o audio
    En calquera caso, se queres, engádeme. Debo estar desocupado entre 90 e 120 minutos
    [wpedon id = "134109" align = "center"]

  4. Ola!
    Só pasando polo texto explicativo, sacou aos monstros da miña cabeza. Teñen uns días 65 que tiña unha relación desprotexida, fixen uso do PEP e mesmo reproducindo todos os síntomas da fase aguda do VIH. Despois de 60 días fun a un CTA e fixen as probas, que non fixeron ningún reactivo. Pero non quería aceptar o non reactivo porque lin nos outros sitios na conversión 90 e 120 días. Estou moito máis tranquilo e legal.

    • Ola, Emanuela, boa tarde. queda, si, máis tranquilo, pero menos descoidado. Sempre empregue preservativos e quizais iso sexa mellor, e sen falsa modestia, teño un excelente apoio clínico cando se trata de producir información que busca mellorar as condicións de vida dos humanos. Mantiven este sitio durante case 20 anos e estou VIH positivo case 23. Non é tan sinxelo.

      Gordo: si, hai ** con VIH. Pero é moito mellor vivir sen el.

    • Ola, Emanuela. Boa noite. Estou feliz de saber que o blog seropositivo.org foi útil para ti e eliminou dúbidas e sufrimentos. Podo estar dispoñible para calquera dúbida.

  5. Recordei cardoso 7 de novembro de 2017 ás 16: 45 //

    pode un xuíz dar unha opinión a un concurso de PMMG alegando que o VIH-positivo non pode entrar no PM? se este xulgado sexa arrestado?

    • Ola, bo día! É difícil para min saber responder a túa pregunta, porque comentabas sobre unha visión xeral de Sustiva (Efavirenz, Stocrin). Podería ser amable como para cometer a páxina correcta ou ligala? É literalmente imposible coñecer todo o contido do meu blog en función do que escribiches. Pero unha cousa que podo dicir, ten que pasar o exame médico do PM

  6. Recordei cardoso 7 de novembro de 2017 ás 16: 48 //

    Quero saber quen eran os autores desta lei e solicitarlles que procedan do PMMG e do xuíz que negaron o meu mandato.

  7. Teño unha pregunta. Facer uso do PEP, os días da xanela 30, podería ser enmascarado polo uso da medicación? Exemplo, fixen uso do PEP, despois de 30 días de exposición o meu exame dá un falso positivo?

    Por que o Ministerio de Sanidade solicita o seguimento de 90 días para os que usan PEP?

  8. A proba rápida de CTA é segura e fiable nunha xanela de 108 días?

  9. ¿Hai unha forma de facer unha fiestra inmunolóxica de varios anos? ¿2 ou 3 anos?

  10. Claudio, felicitacións polo sitio e pola túa vida que é inspirador. Nunca me importaba o sexo oral co VIH. Pero despois de todas esas alarmas en internet, volveime neurótico. Estou casada e saín cunha rapaza de programa destes máis cara, eu tiña protexido o sexo, pero uns segundos de orais nela. Sentínme terrible logo, primeiro por mor da culpa (aínda que era algo único na miña vida e que quería probar), entón funme inculcada como me escondería da miña muller, xa que temos sexo sen preservativos. Tomei a gonorrea e non lle daba nada. Algúns amigos e un médico xeral dixeron que non se preocupase, e terminei tendo sexo coa miña esposa o vinte e nove días despois do show. Sentíndose culpable (pq podería facer a proba en 30 días, só 1 día despois), deciden ir á CTA. Recibín unha lagoa ao día seguinte, por sorte (coa neurosis extrema que se eu tivese contaminado, eu aínda podería probar PEP por iso). Daba un reactivo e o conselleiro dixo que, no meu caso, non tería que volver se non quixese. Chamei as axudas ao disco e dixéronme que a xanela 30 é definitiva. De súpeto estrépome por ter algunha enfermidade que dá un falso negativo ou ata dicir á miña muller de inmediato e poder facer outros exames sen agochar dela (porque traballamos xuntos e é difícil estar lonxe dela). Claudio, que vos parece? Teño que esperar para completar os días 60 e tratar de non expoñer a miña muller máis a riscos, debo facer unha proba de cuarta xeración en 45 días (o fai o venres agora), se teño un avance. Ou desencanto? En realidade, nin sequera estou preocupado por min. Se eu tivese un solteiro, estaría tranquilo. Sei que as condicións de transmisión son mínimas, pero o feito de que non teña un 100% de seguridade garantida deixa a xente mal. Para empeorar as cousas, vemos sitios médicos na primeira páxina de Google falando para esperar 90 días (exames de cuarta xeración) ou 180 (terceiro).

  11. Bos días, eu creo que vivo con VIH ha 90 días, pois hoxe cimpleto 90 días, con 87 días fun a un centro TARV me probar, o resultado foi - así como aoutros días ben antes, eo exame usado é ALERE determine sen eu Non sei como facelo, pero non sei como facelo. Bo traballo.

  12. Quere saber se unha persoa que foi acometido pola leoconcelepatia lempi neorotoxosplamose con tratamento de rehabilitación pode volta andar de novo

  13. Quere saber máis sobre leoconcelepatia lempi neorotoxosplamose

  14. Ola boa noite

    Todo ben, necesito ter algunhas dúbidas, xa sabes.
    Teño feito probas anti-Hiv despois do comportamento arriscado que tiña e as probas dan non reactivos.
    O contacto foi día 08 de xuño tras iso xa fixen uns 5 exames con 42 días 67 días 85 días 115 días eo último con 156 días despois exposición todos non reactivos.
    Ata o cd 3 / cd 4 eo CD 8.
    Tamén porque teño un dor de cabeza que non se vai e algo que parece fluír no meu cerebro.
    Quere algunha información.

    O resultado da proba do linfocito t foi así:

    cd3 84.4% - 1.261 / mm3
    CD4: 46 .5% 695 / MM3
    8 CD: 36 .2% 541 / MM3
    Relación de CD4 / CD8 1.28

    ¿Quere saber se está todo ben?

    GRATO

    GILBERTO

    • Mire Gilberto. Esta é a recorrencia recorrente e a resposta é basicamente o mesmo.
      Miña infecto (ver, eu nin mirei para os números do seu exame porque non sei interpreta-los e pido, por favor. Non me envíen resultados de exame porque non os ollos que non teño formación médica e iso sería exercicio ilegal de profesión) Expliquei que o conteo de sangue ea análise da serie de glóbulos brancos non serviron de referencia. Ben, se vc tivese me buscou só co exame (só ...) de corenta e sete días eu pediría a vc que aguentasse ata complear sesenta días e facer outro exame. Pídolle ler este texto que vou ligar aquí: Ventá inmunolóxica, os feitos. Esta ligazón ábrese noutra pestana ea parte técnica da mesma foi escrita por profesionais da Saúde do CRT-A en São Paulo. Este texto aclareulle ben e terá unha boa serie de monxes "da cousa" e se eu escribo todo aquí a publicación perde o seu significado. Tes un día de exame 676 e, amigo meu, que establece a fatuera. E, como di un amigo meu, "a fe na tableta e camiña en Deus". Non fago xuízos, teño a miña propia conciencia e, cada vez que me acordo, vexo, xusto diante de min, un espello e sei como estiven e como contrae o VIH. Pero gocen de que non deu nada e reflicta. Si, puxen alí na banca: "Hai vida co VIH". E realmente hai. Pero é mellor vivir sen el. Intento poñer algo aquí para ti e quen máis lea, pero non sei se funcionará. Bótalle un ollo a ti mesmo e faga un cambio. descarga a miña historia clínica aquí

    • Non sei se todo está ben porque non son médico e non podo interpretar estas demarcacións en CD4 e outros CD's. O que si sei é que a cronoloxía da fiestra inmunolóxica caducou e os teus exames non deron reas. Ben, o VIH, segundo o que describes, é un resultado definitivo e non reportable para esta exposición que informas.
      Insto a non publicar máis resultados de proba e estendín esta solicitude a todos os que me len aquí porque non podo avalialo.
      Invítovos a reflexionar sobre o que experimentou en termos de medo e sufrimento para que persoas que viven co VIH e ti e outros que me len aquí en silencio. E, todos vostedes reflexionan sobre dúas cousas que están na parte superior deste sitio:
      1ª Hai vida co VIH.
      2ª A túa vida vale máis que unha ...

      Correr este risco é unha tolemia

1 Trackback / Pingback

  1. Unha visión xeral de Sustiva (Efavirenz, Stocrin) Proba-se para o VIH! Seropositivos. Org - Hai Vida con VIH !!! | METAMORFASE

Os comentarios están desactivados.

WhatsApp WhatsApp connosco
%d bloggers gústalles isto: